Courgetteschotel met vis
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Vis
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de vis in kleine blokjes. Snipper de ui en knoflook en snijd de paprika in blokjes.
Verhit de olijfolie in een pan, fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika, paprikapoeder en kabeljauw toe. Bak alles samen voor een aantal minuten.
Voeg vervolgens de tomatensaus toe. Kook het weer mee voor een paar minuten. Zet het vuur uit.
Snijd de courgette en mozzarella in plakken en halveer de tomaatjes.
Leg een aantal plakjes courgette over de bodem van de ovenschaal. Verdeel het vismengsel. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn, eindig met het vismengsel.
Maak het af met mozzarella, olijven en snoeptomaatjes.
Leg de ovenschotel in een voorverwarmde oven zo’n 30 minuten of tot de courgette zacht is.