Eiersalade

Bereiding

Pel 6 hardgekookte eieren en snijd in blokjes.

Snijd 3 zongedroogde tomaten, zonder olie, fijn.

Leg van 1 bosje basilicum een paar blaadjes ter garnering apart en hak de rest fijn.

Meng 125 ml zure room met 4 eetlepels light slasaus, tomaten en gehakte basilicum en breng op smaak met peper.

Roer de eieren erdoor en garneer met basilicum.

Ingrediënten

  • 6 middelgrote eieren, hardgekookt   
  • 3 zongedroogde tomaten, zonder olie    
  • 1 bosje verse basilicum    
  • 125 ml zure room    
  • 4 eetlepels light slasaus     
  • peper    

Koolhydraten 5 g
Vet 17 g
waarvan verzadigd 6,5 g
Eiwit 11 g
Vezels 1 g
Groente 50 g
Kcal 218
Zout 0,8 g