Groentenspaghetti met geitenkaas
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Suikerchallenge, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Was de courgette en snijd tot dunne linten met behulp van een spiraalsnijder. Maak de champignons schoon en snijd in vieren. Maak de ui schoon en snijd in halve ringen.
Verhit de olijfolie in een hapjes pan en fruit de ui.
Voeg de champignons toe en bak kort mee. Voeg de courgetti toe en bak 2 á 3 minuten.
Meng de geitenkaas door de courgetti en breng op smaak met peper. Verdeel over de borden en garneer met de pijnboompitten.
Tip: Je kunt ook een deel van de courgetti vervangen door volkoren spaghetti.
Geen courgettisnijder? Je kunt ook kant-en-klare courgetti kopen.
Maak van 1 avocado en 2 eetlepels citroensap een heerlijke en simpele saus. Pureer tot een glad geheel.