Lentesalade met groene asperges
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Spoel de witte bonen goed af onder de kraan, gebruik bijvoorbeeld een zeef. Was de asperges en snijd de harde onderkant eraf (circa 1 cm).
Breng water aan de kook en laat de groene asperges circa 4 minuten koken. Kook de laatste 2 minuten de witte bonen mee. Giet daarna af.
Snijd de radijsjes los van het blad. Was en snijd vervolgens in plakjes. Was de eikenbladsla en snijd klein.
Doe alles in een grote kom en hussel door elkaar. Roer de mayonaise erdoor en breng op smaak met olijfolie extra vierge en peper. Zet de salade eventueel even opzij zodat de smaken kunnen intrekken.
Hak de walnoten grof. Garneer de salade met gehakte walnoten.
Tip: Lekker met verse peterselie.