Notenmix met rozemarijn en peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Meng de noten met de pompoenpitten, olijfolie, rozemarijn en peper naar smaak.

Verdeel de noten over een bakplaat met bakpapier en bak 8 minuten in de oven. Schep halverwege om.

Tip: In een luchtdicht bakje kun je de geroosterde noten nog vrij lang bewaren.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 100 g gemengde noten ongezout
  • 10 g pompoenpitten
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels gedroogde rozemarijn
  • vers gemalen peper naar smaak

Koolhydraten 3,6 g
waarvan suikers 1,2 g
Vet 16,4 g
waarvan verzadigd 2,4 g
Eiwit 6,2 g
Vezels 1,9 g
Groenten 0 g
Kcal 190
Zout 0 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!