Turks brood caprese

Bereiding

Snijd 50 g bruin Turks brood open en bestrijk beide helften dun met 1 eetlepel rode pesto.

Hak 40 g rucola grof. Snij 2 tomaten en ½ bol mozzarella in plakken.

Beleg het bruine Turkse brood met rucola, tomaat en mozzarella en vouw dicht.

Tip: Turkse bakkers hebben bruin brood, met meer vezels. Of kies voor een volkoren broodje, goed voor je bloedsuiker. 

Ingrediënten

  • 50 g bruin Turks brood 
  • 1 eetlepel  rode pesto
  • 40 g rucola    
  • 2 tomaten    
  • 1/2 bolletje mozzarella

Koolhydraten 32,8 g
waarvan suikers 8,8
Vet 21 g
waarvan verzadigd 8,9 g
Eiwit 21,1 g
Vezels 4,5 g
Groente 180 g
Kcal 413
Zout 1,38 g