Volkoren spaghetti, zalm en groenten
- Hoofdgerecht, Vis
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de spaghetti 8 minuten.
Zet een andere pan met water op, voeg zodra het kookt het ei toe en kook deze in 8 minuten hard.
Pers de knoflook fijn met de knoflookpers en snipper een uitje. Snijd de paprika in blokjes.
Fruit de knoflook en een uitje in de wokpan met 1 eetlepel olijfolie.
Voeg daarna de paprika toe.
Rasp de courgette of maak courgettespaghetti en doe dit er ook bij. Als het warm is kan de zalm worden toegevoegd. Wanneer de zalm een kleurtje heeft gekregen kunnen de kruiden erbij. Voeg peper naar smaak toe.
Snijd de dille in kleine stukjes en doe dit bij de zalm. Als alles goed heet en gaar is kan de spinazie er langzaam doorheen geroerd worden. Laat de spinazie slinken en wacht 4 minuten. Als het vocht grotendeels verdampt is mag de boursin toegevoegd worden.
Zet de wokpan voor 2 minuten op hoog vuur en roer de afgegoten spaghetti erdoor.
Serveer direct met het ei erbij. Garneer eventueel met wat pijnboompitten.