Bananenpannenkoek

Ingrediënten
- 1 banaan (hoe rijper, hoe beter)
- 2 eieren
- 1 handje frambozen of ander rood fruit
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 261 kcal
- Koolhydraten
- 27,9 g
- - waarvan suikers
- 21,2 g
- Vet
- 9,2 g
- - waarvan verzadigd
- 3 g
- Eiwit
- 14 g
- Vezels
- 3,1 g
- Groente
- 0 g
- Zout
- 0 g
Bereiding
Prak de banaan en meng deze met het ei tot een glad mengsel.
Verhit een klein beetje olijfolie in een pan
Bak het banaan-ei-mengsel tot het goudbruin is
Top de bananenpannenkoek af met wat rood fruit
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
