Foto van de bloemkoolspiesjes op een bruine plank

Bereiding

Week de satéprikkers minstens 30 minuten in water.

Snijd de bloemkool in roosjes.

Meng de olijfolie, mosterd en kerriekruiden.

Rijg de bloemkool aan de spiezen en bestrijk met de kruidenolie.

Grill 6 á 8 minuten op de barbecue. Garneer met chilivlokken.

Inspiratie op Instagram

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Ingrediënten

  • 300 g bloemkool
  • 2½ eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels mosterd
  • ½ eetlepel kerriekruiden
  • snufje chilivlokken

Koolhydraten 4,1 g
waarvan suikers 2,4 g
Vet 9,2 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Eiwit 2,4 g
Vezels 2,9 g
Groente 100 g
Kcal 113
Zout 0,15 g

Inspiratie op Instagram

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.