Foto van fruitsalade in halve ananas

Bereiding

Halveer de ananas in de lengte. Snijd het vruchtvlees ongeveer 1 cm vanaf de zijkant los. Snijd het vruchtvlees in de lengte 3 keer zonder in de schil te snijden. Haal het vruchtvlees eruit met behulp van een lepel.

Schil de kiwi en snijd in blokjes. Was de aardbeien, verwijder het kroontje en snijd in blokjes. Schil de sinaasappel en snijd in blokjes. Snijd 100 g van het vruchtvlees van de ananas in blokjes. Snijd de muntblaadjes fijn.

Meng het fruit met het vruchtvlees van de passievrucht en de munt. Serveer die fruitsalade in de ananas.

Inspiratie op Instagram

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Ingrediënten

  • ½ ananas (100 g van het vruchtvlees wordt gebruikt in de fruitsalade)
  • 1 passievrucht
  • 1 kiwi
  • ½ sinaasappel
  • 100 g aardbeien
  • 2 takjes munt

Koolhydraten 8,1 g
waarvan suikers 7,9 g
Vet 0,4 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 0,9 g
Vezels 1,8 g
Groente 0 g
Kcal 45
Zout 0,01 g

Inspiratie op Instagram

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.

Iedere week handige minder-suiker-tips, inspiratie en heerlijke healthy recepten.