Kabeljauw met citroen-roomsaus
- Hoofdgerecht, Goedkoop, Koolhydraatarm, Vis
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Maak de ui schoon en snijd fijn.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime hapjespan en fruit de ui.
Voeg de paprika toe en bak 2 minuten op middel hoog vuur. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe totdat alles is geslonken.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet gaar.
Voeg de zuivelspread toe aan de spinazie en paprika en meng.
Breng op smaak met peper en citroensap.
Schep de groenten in diepe borden en leg de kabeljauwfilet erop. Serveer eventueel met een extra partje citroen.
Tip 1: Vis uit de diepvries is een stuk goedkoper en net zo vers.
Tip 2: Liever wat meer koolhydraten? Kook dan wat zilvervliesrijst voor erbij.