Roerei met kaas en tomaat

Bereiding

Snijd de tomaat in blokjes.

Kluts de eieren.

Snijd de kaas in kleine blokjes en roer met de gehakte peterselie en tomaat door het eimengsel.

Verhit een beetje olijfolie in een pan en voeg hier het eimengsel aan toe. Laat het eimengsel in de olie al roerend ca. 5 minuten stollen. 

Serveer het roerei met een snee geroosterd volkorenbrood.

Ingrediënten

  • 1 tomaat    
  • 2 eieren    
  • 30 g harde kaas, 30+
  • 1 theelepel verse peterselie
  • 1 eetlepel olijfolie    
  • 1 snee volkorenbrood  

Koolhydraten 15,9 g
waarvan suikers 2,9 g
Vet 25,7 g
waarvan verzadigd 8,3 g
Eiwit 25,8 g
Vezels 3,2 g
Groente 70 g
Kcal 405
Zout 1,28 g