Salade met tempeh
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Suikerchallenge, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de tempeh in dunne plakjes. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en meng met de olijfolie, cayennepeper en paprikapoeder. Bak 30 minuten in de oven en schep halverwege om.
Was de romaine sla en de cherrytomaten. Snijd de sla grof, halveer de cherrytomaten en de mini mozzarella en snijd de avocado in blokjes.
Meng de romaine sla met de cherrytomaten, mozzarella, avocado en edamame bonen. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Schep de tempeh bovenop de salade en garneer met sesamzaad.
Tip: Zoek je een lekkere dressing? Bekijk de recepten voor sauzen of dressings