Spaghetti van rode biet en wortel
- Hoofdgerecht, Gevogelte, Glutenvrij, Koolhydraatarm
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Marineer de kipfilets met de olijfolie en kruiden naar keuze en bak deze 25 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer goed of de kipfilet vanbinnen ook gaar is.
Schil ondertussen de bieten, wortels en zoete aardappel en maak hier spaghetti slierten van met een spiraalsnijder.
Bak de groente-spaghetti in een pan met een beetje olie tot de groenten gaar zijn.
Snijd de avocado in de lengte doormidden om de pit heen en haal de pit eruit. Snijd met een mes het vruchtvlees van de avocado in de lengte door en haal het vervolgens met een lepel uit de schil.
Snijd de lente-ui in dunne ringetjes.
Verdeel de groente-spaghetti over de borden, decoreer met de avocado en leg hier de kipfilet bovenop. Strooi hier de dungesneden lente-ui overheen.
Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten