Tomatendressing

Ingrediënten
- 2 tomaten
- 1 sjalotje
- 3 eetlepels rode wijnazijn
- 3 eetlepels olijfolie
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 77 kcal
- Koolhydraten
- 1,4 g
- - waarvan suikers
- 1,2 g
- Vet
- 7,7 g
- - waarvan verzadigd
- 1,1 g
- Eiwit
- 0,3 g
- Vezels
- 0,6 g
- Groente
- 35 g
- Zout
- 0 g
Bereiding
Snijd de tomaten en sjalot in kwarten.
Doe de tomaten, sjalot, rode wijnazijn en olijfolie samen in een kom en pureer tot een gladde dressing.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
