Volkoren scones
![Volkoren scones op een bord met een bakje jam zonder toegevoegde suikers ernaast](https://www.diabetesfonds.nl/media/cache/photo_image/media/recipepage/image/volkoren-scones.jpg)
![Volkoren scones op een bord met een bakje jam zonder toegevoegde suikers ernaast](https://www.diabetesfonds.nl/media/cache/photo_image/media/recipepage/image/volkoren-scones.jpg)
-
Hapje, Vegetarisch
-
Bereidingstijd: 25 minuten
-
Aantal personen: 12
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Meng in een kom het volkorenmeel, bakpoeder en de baking soda.
Voeg de vloeibare margarine, karnemelk en rozijnen toe en kneed tot een soepel deeg.
Rol het deeg uit tot een cirkel van 2 ½ cm dik. Snijd dit in 12 gelijke punten. Leg de scones op een bakplaat met bakpapier en bak 15 minuten in de oven.
Tip: lekker met een klein beetje jam zonder toegevoegde suikers