Warme chocolademelk met banaan en amandel

Bereiding

Doe de banaan, cacaopoeder en amandelmelk bij elkaar in een blender en meng tot een egale massa. Of gebruik een staafmixer.

Giet het mengsel in een steelpannetje en verwarm op laag vuur.

Maak de chocolademelk af met wat kaneel en amandelschaafsel.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • ½ banaan
  • 3 theelepels cacaopoeder
  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • snufje kaneel
  • 1 theelepel amandelschaafsel

Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 10,3 g
Vet 6,0 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Eiwit 3,8 g
Vezels 5,2 g
Groente 0 g
Kcal 149
Zout 0,14 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!