Chocolade­-krokantjes

Bereiding

Laat de chocolade au-bain-marie smelten.

Meng de chocolade met de granola en smeer dit mengsel uit op vetvrij papier.

Dek af met vetvrij papier en rol er een paar keer met de deegroller overheen zodat de granola verkruimelt.

Laat de chocolade hard worden in de koelkast en breek voor het serveren in 10 stukjes.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade 99%
  • 50 g granola bosvruchten

Koolhydraten 2,8 g
waarvan suikers 0,3 g
Vet 8,5 g
waarvan verzadigd 5,2 g
Eiwit 1,5 g
Vezels 2,1 g
Kcal 133
Zout 0 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!