Fish and Chips
- Hoofdgerecht, Vis
- Bereidingstijd: 60 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Snijd de aardappelen in dikke repen en meng met 1 eetlepel olie, paprikapoeder en peper. Leg dit op een met bakpapier bekleed bakblik en bak ca. 50 minuten in de oven op 180°C. Schep tussendoor een aantal keer om.
Scheur 1 andijvie in stukken. Snijd 1 courgette in plakjes en pers ½ citroen uit.
Snijd 200 g heilbotfilet in 6-8 repen. Breng op smaak met 1 eetlepel citroensap en peper en wentel in 2 eetlepels bloem. Bak de visrepen ca. 5 minuten in 1 eetlepel olie aan beide kanten.
Meng de andijvie en courgette met 2 eetlepels cocktailsaus.
Garneer de aardappel en vis eventueel met partjes citroen en serveer met de andijvie-courgette salade.