Groentefrietjes met cashew-zwarte bonenburger
- Hoofdgerecht, Lactosevrij, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe de groentefrietjes in een kom en druppel wat olijfolie extra vierge erover. Spreid uit over de bakplaat.
Bak in 25-30 minuten bruin en gaar in de voorverwarmde oven. Zet eventueel de laatste minuut de ovengrillstand aan.
Was de tomaten en snijd klein. Snijd de basilicum klein. Hussel goed door elkaar en breng op smaak met olijfolie extra vierge en peper.
Strooi de zadenmix erover en zet opzij.
Verwarm een koekenpan en bak de cashew-zwarte bonenburgers op een laag vuur aan weerszijden gaar. Je kunt daarbij een beetje bakolie gebruiken, maar dat hoeft niet.
Serveer de groentefrietjes met de bonenburger en tomaten-zaden salade.
Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten