Groentenspaghetti met garnalen
- Hoofdgerecht, Gevogelte, Koolhydraatarm, Vis
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Aantal personen: 2
Bereiding
Snijd de courgette en pastinaak beide in 3 grote stukken. Plaats het dunne mes in de spiralizer en maak spaghetti van de groenten. Zet de groentenspaghetti apart.
Plaats het chopper mes in de spiralizer en hak de paprika, ui, rode peper, gember, mosterdzaad, fenegriekzaad tot een grofgesneden massa met de chopper. Je kan natuurlijk ook de ingrediënten grof snijden met een keukenmes.
Rijg de garnalen op de spiezen en leg deze even apart.
Snijd de kippenborstfilet in blokjes, het citroengras in zeer dunne ringen en de limoen in plakjes.
Verwarm 1 lepel arachideolie in een koekenpan en bak de kip met het mosterdzaad in 5 minuten goudbruin. Leg aan de andere zijde de garnalen spiezen zodat deze ook meteen mee bakken.
Voeg de grof geneden groenten toe aan de kip en bak dit 5 minuten mee. Voeg de kookroom en kippenbouillon toe en laat dit 5 minuten pruttelen. Vervolgens kun je de groentenspaghetti toevoegen. Laat deze in 5 minuten garen in de saus.
Serveer de spaghetti met de spiezen. Breng het gerecht op smaak met zout, peper en wat limoensap en bestrooi met de koriander.