Groentepakketjes met scholfilet

Bereiding

Halveer de peultjes diagonaal. Snij de koolrabi, de wortel en de paprika in lange repen en bak ca. 5 minuten in de olie. Voeg de peultjes toe, laat kort mee garen en breng op smaak met peper.

Voeg het water toe en laat nog eens ca. 5 minuten bakken.

Besprenkel de scholfilet met het citroensap en bestrooi met peper. Verdeel de groenten over een stuk bakpapier en leg de vis erop. Bestrooi met dille en bieslookringetjes.

Vouw het bakpapier over de vulling en vouw de zijkanten dicht.

Bak de pakketjes ca. 20 minuten op een rooster in een oven op 160 °C, of leg ze op de barbecue.

 


 

Ingrediënten

  • 60 g peultjes    
  • 50 g koolrabi    
  • 1 middelgrote wortel    
  • 1 halve gele paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper    
  • 30 ml water
  • 120 g scholfilet
  • 1 eetlepel citroensap    
  • 1 eetlepel dille, gehakt    
  • 1 eetlepel bieslook, in ringetjes    

Koolhydraten 10,4 g
waarvan suikers 3,6 g
Vet 14,8 g
waarvan verzadigd 2,7 g
Eiwit 25,5 g
Vezels 5,4 g
Groenten 200 g
Kcal 289
Zout 0,06 g