Indiase salade met bloemkoolrijst
- Lunch, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Snipper de sjalot fijn.
Warm 1 eetlepel olijfolie op in een pan en bak de bloemkoolrijst twee minuten op hoog vuur.
Roer de sjalot erdoor en laat afkoelen.
Hak de walnoten fijn. Snijd de geitenkaas.
Halveer de komkommer door de lengte verwijder de zaadjes met een lepel en snijd in blokjes.
Meng de walnoten, de selderij, het amandelschaafsel,de geitenkaas, de komkommer en de kokosrasp door de afgekoelde bloemkoolrijst.
Boen voor de dressing de limoenschil en rasp de helft. Pers een helft van de limoen.
Meng de olie, de azijn, het limoensap en de limoenrasp met kerrie. Breng eventueel op smaak met wat peper.