Marsepeincrème met peperaardbeien

Bereiding

Meng voor de crème 500 g halfvolle vanillekwark met 150 g magere yoghurt.

Rasp 50 g marsepein en roer door de crème.

Verdeel de crème over 6 glazen en zet ca. 30 minuten in de koeling.

Halveer 500 g aardbeien.

Meng het sap van ½ citroen met 1 eetlepel grof gemalen peperkorrels en schep de aardbeien erdoor.

Verdeel de peperaardbeien over de marsepeincrème en serveer.

Ingrediënten

  • 500 g halfvolle vanillekwark
  • 150 g magere yoghurt, naturel
  • 50 g marsepein    
  • 500 g aardbeien    
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel grof gemalen peperkorrels

Koolhydraten 12,6 g
waarvan suikers 12 g
Vet 2,3 g
waarvan verzadigd 1,2 g
Eiwit 3,3 g
Vezels 0,7 g
Groente - g
Kcal 89
Zout 0,07 g