Pastafrittata met tomatensaus
- Hoofdgerecht, Anders
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Kook 200 g fusilli zoals aangegeven op de verpakking beetgaar. Snipper 1 sjalot.
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snij in blokjes. Giet de pasta af.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak daarin de sjalot en paprika ca. 2 minuten.
Voeg de pasta toe en bak kort mee. Laat 1 blikje maïs (140 g uitlekgewicht) uitlekken en voeg toe.
Kluts 8 eieren met 50 ml koolzuurhoudend mineraalwater en breng goed op smaak met peper en nootmuskaat.
Doe de eieren in de pan en laat op middelhoog vuur ca. 20-25 minuten met een deksel op de pan stollen.
Breng voor de saus 500 g gezeefde tomaten aan de kook.
Breng op smaak met 1 eetlepel pizzakruiden, peper, 1 eetlepel paprikapoeder en een scheutje tabasco.
Serveer de pastafrittata met tomatensaus.