Raw vegan pie met vijgen

Bereiding

Doe het amandelmeel met de vijgen en 150 gram perziken in een keukenmachine en maal dit goed fijn.

Doe er dan ook de kokosrasp bij en zet nog even aan. Dit geheel mag niet té vloeibaar zijn. Als dat wel zo is, doe er dan nog een klein beetje amandelmeel en kokosrasp bij. 

Doe dit mengsel in de springvorm bekleed met bakpapier en druk goed aan. Zorg dat de randjes mooi recht zijn. Doe hetzelfde met de andere springvorm. 

Dek de bodems af met aluminiumfolie en zet in de vriezer.

Haal ze er de volgende dag uit en laat even ontdooien. 

Haal de bodem uit de springvorm en garneer met wat verse stukjes perzik en kokosrasp. 

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 75 g amandelmeel 
  • 30 g kokosrasp 
  • 150 g perzik, geschild en in stukjes 
  • 5 vijgen, in stukjes 
  • halve perzik in stukjes 
  • 5 g kokosrasp 

Koolhydraten 11,5 g
waarvan suikers 6,7 g
Vet 4,3 g
waarvan verzadigd 2,4 g
Eiwit 2,3 g
Vezels 2,4 g
Groente -
Kcal 99
Zout 0 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!