Scampispiesen op kerrierijst
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Vis
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Aantal personen: 1
Bereiding
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking met ½ eetlepel kerriepoeder gaar.
Meng de knoflook met 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel gehakte basilicum.
Breng op smaak met peper en kerriepoeder en marineer daarin de gepelde scampi’s.
Prik de kerstomaten afgewisseld met scampi‘s op 3 lange satéprikkers.
Scheur de romanasla in stukken.
Snijd de champignons in plakjes en schep door de salade.
Meng de magere yoghurt met 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel olie en 1 eetlepel gehakte basilicum.
Breng op smaak met peper en sprenkel over de salade.
Bak de scampispiesen ca. 4 minuten in 1 eetlepel olie.
Leg de spiesen op de kerrierijst en serveer met salade.