Schaslick
- Hoofdgerecht, Glutenvrij, Vlees
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Aantal personen: 1
Bereiding
Snijd 1 paprika in blokjes.
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking gaar en voeg 5 minuten voor het einde de helft van de paprikablokjes toe.
Snijd 100 g varkensfilet in blokjes en bestrooi met peper. Snij 2 sjalotjes in stukken.
Prik de varkensfiletblokjes afgewisseld met de sjalot en paprikablokjes op 2 grote spiesen en bak in 1 eetlepel olie ca. 10 minuten rondom en haal uit de pan.
Voeg bij het braadvocht 100 ml tomatensap, roer er 1 eetlepel tomatenpuree door. Breng op smaak met peper en paprikapoeder.
Laat de vleesspiesen daarin ca. 15 minuten gaar worden en draai halverwege.
Serveer de vleesspiesen met de tomatensaus en de rijst.