Spaghetti met artisjokhartjes

Bereiding

Kook de spaghetti in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snijd de artisjokhartjes in vieren. Maak de knoflook schoon.

Verwarm de olie en bak de vegetarische balletjes bruin. Pers de knoflook er boven uit en verkruimel het pepertje er boven. Voeg de artisjokhartjes toe en warm ze mee.

Giet de spaghetti af en schep het mengsel er door.

Strooi aan tafel er de kaas er over.

Lekker met een tomatensalade.

 


 

 

Ingrediënten

  • 70 g volkoren spaghetti, ongekookt
  • 100 g artisjokharten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 g vegetarische balletjes
  • 1 Spaanse peper
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Koolhydraten 34,2 g
waarvan suikers 3,2 g
Vet 13,2 g
waarvan verzadigd 3,3 g
Eiwit 22,4 g
Vezels 6,5 g
Groente 57 g
Kcal 359
Zout 1,81 g