Spaghetti met Thaise pesto
- Hoofdgerecht, Vegetarisch
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Aantal personen: 1
Bereiding
Kook de spaghetti beetgaar.
Pureer voor de Thaise pesto een paar blaadjes koriander en basilicum, 1 teentje knoflook, 1 snufje chilipoeder, 1 snufje geraspte gember en 75 ml groentebouillon.
Halveer 150 g peultjes/sugar snaps en laat in de olie ca. 5-8 minuten stoven.
Fileer de grapefruit en voeg met de Thaise pesto toe aan de peultjes/sugar snaps.
Meng de spaghetti erdoor.
Pas op! Dit recept bevat grapefruit. Grapefruit of grapefruitsap kan (een hele dag lang) een gevaarlijke wisselwerking hebben met een groot aantal medicijnen. Dit staat in de bijsluiter. Lees daarom goed de bijsluiters van uw medicijnen wanneer u grapefruit wilt eten. U kunt grapefruit in dit recept ook vervangen door een halve sinaasappel.