Tortellini uit de oven
- Hoofdgerecht, Vlees, Anders
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Kook de tortellini al dente in water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de courgette en paprika in kleine stukjes. Pers het teentje knoflook uit.
Snipper de sjalot. Bak de sjalot samen met de ham en de knoflook gedurende 3 tot 5 minuten in de olie.
Voeg de paprika en courgette toe en laat het ongeveer 5 minuten garen.
Voeg de tomatenblokjes en het tomatensap toe. Breng op smaak met het chilipoeder. Laat 5 minuten sudderen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Roer de basilicum en de wijnazijn door de saus.
Laat de tortellini uitlekken en schep het in een ovenschotel (30 x 20 cm). Overgiet de tortellini met de saus en strooi de geraspte kaas erover.
Zet de schaal 20-25 minuten in de oven.