Viswraps met groenteremoulade
Bereiding
Rasp 1 wortel grof en snij 3 wortels in repen. Rasp de helft van 1 komkommer en snij de andere helft in repen. Zet de repen wortel en komkommer afgedekt apart. Snij ½ bosje bieslook in ringetjes.
Meng 125 g magere yoghurt, 2 eetlepels light slasaus, geraspte groente en bieslook en breng op smaak met peper en zout.
Snij 500 g koolvisfilet in repen. Snij 2 uien in ringen en bak in 1 theelepel olie krokant. Bestrooi met 1 theelepel paprikapoeder en laat op keukenpapier uitlekken. Bak de vis ca. 8 minuten in 2 theelepels olie. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm 6 wraps zonder vet in een pan. Bestrijk elke wrap met de groenteremoulade, beleg met 1 blaadje sla, vis en uienringen en rol stevig op. Halveer de wraps en serveer met de groenterepen.