Wiener schnitzel met pastasalade
- Hoofdgerecht, Vlees
- Bereidingstijd: 60 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Kook 200 g ongekookte pasta zoals aangegeven op de verpakking gaar.
Snij de paprika's, de augurken, de courgette en de ui in stukjes.
Maak een dressing van 3 eetlepels augurkensap, 1 eetlepel azijn, 150 g halfvolle yoghurt, peper en zout en meng met alle ingrediënten. .
Sla 4 varkensfilets (à 100 g) plat en bestrooi met peper en zout.
Doe 1 eetlepel bloem in een diep bord en wentel daar de filets door.
Kluts 1 ei in een ander bord en wentel de filets aan beide kanten door het ei.
Doe 3 eetlepels paneermeel in een derde bord en wentel ook daar de filets door.
Bak de schnitzels één voor één ca. 4-5 minuten in 2 eetlepels olie.
Bestrooi de pastasalade met bieslookrolletjes en serveer met de schnitzels.