Wortel-havermout­koekjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Prak de bananen in een kom.

Voeg de geraspte wortel, havervlokken, kaneel en rozijnen toe en meng alles goed door elkaar.

Maak met een vormpje ongeveer 15 koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bak de koekjes 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven, de koekjes blijven een klein beetje zacht.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 60 g geraspte wortel
  • 70 g havervlokken
  • 1 theelepel kaneel
  • 40 g rozijnen

Koolhydraten 8,7 g
waarvan suikers 4,9 g
Vet 0,4 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 0,9 g
Vezels 0,9 g
Groente 4 g
Kcal 44
Zout 0,01 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!